Πρωτοσέλιδο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ προκάλεσε την  αντίδραση του  «μεγαλοεκδότη – δημοσιογράφου».  Αντί όμως  να απαντήσει  στην  καταγγελία  για κακοδιαχείριση και σπατάλη  δημοσίου χρήματος, άρχισε το παραλήρημα και τις ύβρεις.

Αντί να δώσει στοιχεία για τον έλεγχο   που  του  κάνουν  οι Ελεγκτές- Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, προχώρησε πάλι σε ανυπόστατες κατηγορίες και  απειλές.

Οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, πράγματι,  δεν έχουν σχέση με τη δημοσιογραφία.

Προχωρήσαμε όμως στην έκδοση  της εφημερίδας γιατί  στην  ενασχόλησή μας με τα κοινά και την επαγγελματική μας δραστηριότητα, πέσαμε οι ίδιοι  θύματα της παραπληροφόρησης, του δημοσιογραφικού τυχοδιωκτισμού και της διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Βρήκαμε μπροστά μας υποτιθέμενους  δημοσιογράφους, με πρωτοπαλίκαρο τον  συγκεκριμένο, οι οποίο δεν άφηναν  να μάθει την αλήθεια ο θεσπρωτικός λαός.

Έπρεπε λοιπόν να αντιδράσουμε και το κάναμε… αλλά το κάναμε εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που αυτός το κάνει!!!

Εμείς, δεν έχουμε  σχέση με  κρατική χρηματοδότηση. Δεν παίρνουμε με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα από το κράτος μέσω  διαφήμισης ή προκηρύξεων ή  από την Αυτοδιοίκηση   μέσω καταχωρίσεων, προκηρύξεων δημοπρασιών κλπ.

Δεν παίρνουμε χρήματα ούτε από τον ιδιωτικό τομέα, αφού δεν έχουμε συνδρομές για τους αναγνώστες μας, ούτε  ιδιωτική διαφήμιση.

Το κυριότερο όμως είναι ότι υπηρετούμε την αλήθεια στην ενημέρωση, που είναι και η πραγματική δουλειά των ΜΜΕ.  Όλα όσα γράφουμε αναφέρονται με ονόματα, είναι τεκμηριωμένα και στηρίζονται σε  πραγματικά γεγονότα και στοιχεία.

Επιστρέφουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς, σ’ αυτόν  που τους αξίζει!!!

«Δημοσιογραφικός υπόκοσμος», είναι  αυτός που εκβιάζει ευσυνείδητους  πολιτικούς,  που  επιχειρεί την τρομοκράτηση όσων δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες του, που «λασπώνει»  και θίγει ανθρώπους και τις οικογένειές τους με τα  αισχρά του υπονοούμενα.

«Δημοσιογραφικό παρακράτος», είναι αυτός που  έχει καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμηση και έχει αναγκασθεί από τα Δικαστήρια να γλύψει εκεί που προηγουμένως είχε  φτύσει.

«Αχυράνθρωπος»,  είναι το δημοσιογραφικό φερέφωνο που λιβανίζει με  εμετικό τρόπο τους φελλούς, για να προσβάλλει τους πραγματικά ικανούς.

«Δημοσιογραφικές αθλιότητες», ασυναρτησίες,  και αηδίες  γράφει αυτός που «εκ χαρακτήρος ξεφεύγει καθότι παρορμητικός πέραν των ορίων» για να ικανοποιήσει  την εμπάθειά του, που φτάνει στα όρια της αλλοφροσύνης…

Επειδή   εμείς   δουλεύουμε  και  πληρώνουμε τους φόρους μας,  δηλώνουμε στον  «τρομοκράτη-τσάμπα μάγκα του γλυκού νερού» ότι δεν   τον φοβόμαστε.

«ΠΟΛΕΜΟ» δεν έχουμε ξεκινήσει εμείς αλλά  ο ίδιος εδώ και πολύ καιρό,  με την εφημερίδα του που έχει μετατρέψει σε δημοσιογραφικό  σκουπίδι!!!

Τον προκαλούμε σ’ αυτό το φύλλο και θα τον προκαλούμε σε όλα τα επόμενα, να μας «κάνει φύλλο και φτερό»… και να βγάλει  όλους τους «άσσους που έχει στο μανίκι του».

Και τότε,  θα δούμε πράγματι  ποιες «μανούλες θα κλάψουν» αλλά θα δούμε  και σε ποιους δικαστές θα κλαίγεται  και θα παρακαλάει –όπως κάνει συνήθως- για να μην τον καταδικάσουν!!!