Μάθαμε ότι στην πρώτη συνεδρίαση της νέας ΝΟΔΕ – που έχει ως γνωστόν προκύψει με νοθεία και ενστάσεις- ο Λάμπρου έφερε μαζί του για δεκανίκι… τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη, ο οποίος μάλιστα πήρε και τον λόγο.

Αν είναι σωστά όσα μας μετέφεραν, ο Πιτούλης απείλησε με διαγραφές αυτούς που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ενότητα του κόμματος στη Θεσπρωτία!
Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ποια ενότητα;

Πρώτον, ποια ενότητα; Αυτήν, που οι ίδιοι την έκαναν «ρόμπα», με τις νοθείες και όλα τα άλλα γνωστά… και τους πανηγυρισμούς και τα τραπεζώματα;

Δεύτερον, από πού και ως πού, έχει ο αντιπεριφερειάρχης την αρμοδιότητα να απειλεί με διαγραφές κομματικών μελών; Επιπλέον, τρίτον, από πού και ως που, έχουν το ηθικό δικαίωμα, και οι δύο, να προτείνουν διαγραφές;

Ας ξεκινήσουν από άλλους

Αν θέλουν να προτείνουν διαγραφές, ας ξεκινήσουν από κάποιους άλλους:

  • Απ’ αυτούς, που έβριζαν τη ΝΔ και οι ίδιοι τους συμμάζεψαν για να κάνουν τη δουλειά τους!
  • Απ’ αυτούς, που χρηματοδότησαν και ψήφισαν το 2009 το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία και οι ίδιοι στήριξαν στη συνέχεια για ψηλά αξιώματα!
  • Απ’ αυτούς, που ενώ δεν είχαν ακόμη γίνει οι εκλογές του 2009, μάζευαν υπογραφές για να φύγει ο Καραμανλής από αρχηγός στη ΝΔ!
  • Απ’ αυτούς, που κατέβηκαν υποψήφιοι βουλευτές σε κόμματα εκτός ΝΔ και είναι στο συγγενικό τους περιβάλλον!
  • Απ’ αυτούς, που ενώ ήταν κομματικά στελέχη, δεν στήριξαν τον υποψήφιο της ΝΔ στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας αλλά τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ!

Ο κατάλογος είναι μακρύς, αλλά επειδή δε χρειάζεται να ξύνουμε πληγές, θα τελειώσουμε με ένα τελευταίο.

Ξέχασαν τα δικά τους;

Αν θέλουν διαγραφές… ας πιάσουν τα πρόσφατα. Να προτείνουν τη διαγραφή αυτών που ενώ ήταν κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής, όχι μόνο δεν στήριξαν τον υποψήφιο της ΝΔ και σημερινό Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, αλλά του έκαναν ανοικτό πόλεμο και μοίραζαν δημόσια και «αδιάντροπα» ψηφοδέλτια του αντίπαλου υποψήφιου.

Ξέχασαν τα δικά τους;

Οι απειλές, δείχνουν αδυναμία! Η ενότητα χρειάζεται, αλλά δεν προωθείται με τέτοιους τρόπους!