Ο κρητικός Αυγενάκης περνάει τους Ηπειρώτες για “πολιτικούς ραγιάδες και πρόβατα”, έτσι η Ν.Δ. φροντίζει για τον Καχριμάνη πριν από τον Καχριμάνη και …τον συνιστά;

O νυν Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης θα βλέπει ακόμη και στον ύπνο του ως εφιάλτη το Σπύρο Ριζόπουλο και έτσι ουσιαστικά τον φωτογράφισε λέγοντας «Δεν υπήρχε περίπτωση να ήμουν εκ νέου υποψήφιος αν δεν ήταν ορατός ο κίνδυνος πισωγυρίσματος»!!!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ θέλησε να περάσει την άποψη ότι δεν θα ήταν πάλι υποψήφιος, αλλά το κάνει για να σώσει την Ήπειρο από το Σπ. Ριζόπουλο!!! Μπορεί, ίσως, όλα είναι πιθανά, άβυσσος η ψυχή κάθε ανθρώπου…
Με έκδηλο το άγχος και τον εκνευρισμό σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι ο Αλ. Καχριμάνης, επιτέλους ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του!!! Ασφαλώς η Νέα Δημοκρατία ένιωσε σφόδρα ενοχλημένη και…
βαριά εκτεθειμένη και ουσιαστικά “τον διέταξε” να ανακοινώσει αμέσως υποψηφιότητα, όταν οι “10” του Ριζόπουλου εξέθεσαν τον Γραμματέα της Π.Ε. Λ. Αυγενάκη καθώς αποκάλυψαν ότι ο Α. Καχριμάνης ακόμη δεν ανακοίνωσε υποψηφιότητα, διερωτώμενοι «πως μας ζητάτε να στηρίξουμε ανύπαρκτο υποψήφιο;».

Το… πικρό ποτήρι
Ο κ. Καχριμάνης άφησε να φανεί ότι θέλει πλήρως υποταγμένα σε αυτόν τα ΜΜΕ και ενοχλημένος επιτέθηκε σε μη ελεγχόμενα. Το έντονο άγχος του από τη μάχη που -μάλλον τώρα συνειδητοποίησε- θα κληθεί να δώσει στο Β΄ γύρο με τον Σπ. Ριζόπουλο και το φάσμα της πιθανής αποτυχίας του μετά από 7 εκλογικές επιτυχίες ήταν ευκολοδιάκριτο στο πρόσωπό του. Ουσιαστικά ζήτησε από τους Ηπειρώτες να μην του δώσουν ένα τέτοιο πικρό ποτήρι να πιει. Άγνωστο το τι θα πράξουν οι πολίτες, ευκολοδιάκριτη όμως η έντονη ανησυχία του κ. Καχριμάνη.

Προσπαθώντας να απολογηθεί για όσα του καταλόγισαν οι “10” του Ριζόπουλου ότι «τελευταία παρέλαβε την Ήπειρο και τελευταία θα την παραδώσει, πρωταθλήτρια μάλιστα στην ανεργία και στις απευθείας αναθέσεις», έπλεξε το εγκώμιό του ότι ενδιαφέρθηκε για την Εγνατία και την Ιόνια, ότι… δίνει μάχη να αναγνωριστεί το τυρί κασκαβάλ κλπ

Με τα ντεσιμπέλ της αντιπαράθεσης με το Σπ. Ριζόπουλο να χτυπάνε κόκκινο πριν καν ξεκινήσει το φθινόπωρο, ο κ. Καχριμάνης τόνισε ότι ανέκαθεν συνεργάζονταν με τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όπως επεσήμανε, άλλοτε συμφωνούσε και άλλοτε διαφωνούσε με καλούς και κακούς υπουργούς, ακόμα και κυβερνήσεων του κόμματος στο οποίο πρόσκειται.

Αυτός ποτέ δε ζήτησε παρέμβαση της ΝΔ. Αυτή μόνη της…
Σχετικά με τις εξελίξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο και τις παραπομπές στελεχών, ανέφερε ότι αυτός ποτέ δεν ζήτησε παρέμβαση από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας!!! Αναφορικά με την αναμπουμπούλα με τις επικείμενες διαγραφές των 10 μελών της ΝΔ είπε ότι δεν τον αγγίζει, δεν τον αφορά και δεν έχει καμία σχέση, όμως δε μπορεί αυτή του η απάντηση να εξηγήσει το γιατί κοινοποιούνταν και σε αυτόν το πρώτο έγγραφο Αυγενάκη προς τους “10”. Και επέμενε ότι η Νέα Δημοκρατία αυτόκλητη τον στηρίζει, καθώς ο ίδιος δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη!!! «Στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες, τόσο εγώ, όσο και η παράταξή μας, δεν εμπλέκονται στο παραμικρό» είπε.

Ασφαλώς θεωρώντας ο Αλ. Καχριμάνης πολιτικό εφιάλτη του το Σπύρο Ριζόπουλο, ουσιαστικά τον φωτογράφισε λέγοντας «Δεν υπήρχε περίπτωση να ήμουν εκ νέου υποψήφιος αν δεν ήταν ορατός ο κίνδυνος πισωγυρίσματος», Αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο τον κίνδυνο αυτό τον απέδωσε σε αποτυχημένους γυρολόγους της πολιτικής που θέλουν να μετατρέψουν την Ήπειρο σε πειραματόζωο όπως ισχυρίστηκε: «Η Ήπειρος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει “πειραματόζωο” στα χέρια αποτυχημένων “γυρολόγων” της πολιτικής, στα χέρια προσώπων που δεν έχουν τα εχέγγυα να είναι υποψήφιοι, ούτε καν για την τελευταία κοινότητα της Ηπείρου».

http://epirusin.blogspot.com/2018/09/blog-post_23.html