Στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην Αετομηλίτσα, τη Βούρμπιανη, τη Γράμουστα και το Πληκάτι  βρέθηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πέρα  από στιγμές χαλάρωσης βρήκε χρόνο να  κάνει και  συναντήσεις πολιτικού  ενδιαφέροντος.

Ο κ. Καραμανλής είχε μαζί του τον πρώην  γραμματέα της ΝΔ,  Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος επί κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ διατηρεί ακόμη τη  θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή και φίλους από τη Θεσσαλονίκη όπως ο Βάκης Φραντζής.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο Αλέκος  Καχριμάνης επιδίωξε με κάθε τρόπο να συναντήσει τον κ. Καραμανλή σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Τον συνάντησε τελικά στην Αετομηλίτσα, μετά τη διαμεσολάβηση του Λευτέρη Ζαγορίτη, αφού ο ίδιος τον απέφευγε…

Για τους γνωρίζοντες:

Παρά τα όσα αντίθετα διαρρέει ο περιφερειάρχης Ηπείρου, η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών παραμένουν  ακόμα σε πάγο μετά την επιλογή   Καχριμάνη να υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Απόστολο  Τζιτζικώστα και όχι τον Ευάγγελο Μειμαράκη.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί  εάν αυτό το γεγονός, μπορεί να του στοιχίσει την εμπιστοσύνη του κόμματος και στη θέση του περιφερειάρχη στις  επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές…