Την διαγραφή από την παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Κοσμά Βούλγαρη προχώρησε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά  Άρτας, Στάθης Γιανούλης,  ύστερα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε η παράταξη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοσμάς Βούλγαρης με τη συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Δημοτικής Παρατάξεως της ομάδας της πλειοψηφίας, την οποία συστηματικά εκθέτει και παρακωλύει το έργο της, ενώ διεμβολίζει τη συνοχή της και αμφισβητεί το ρόλο και τις κατευθύνσεις του επικεφαλής Δημάρχου.

Από την ημέρα που του ζητήθηκε η παραίτηση και αντικαταστάθηκε από Αντιδήμαρχος με απόφαση του Δημάρχου που λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, σε δημόσιες συζητήσεις που διεξάγονται διακατέχεται από αντιπολιτευτική κριτική, παρόλο που στα Δημοτικά Συμβούλια ψηφίζει τις προτάσεις της παράταξης.

Επανειλημμένα και κατ’ εξακολούθηση επιδεικνύει ασέβεια προς το θεσμό και το πρόσωπο του Δημάρχου και αντισυναδελφική συμπεριφορά στα μέλη της Δημοτικής Παράταξης με μειωτικούς χαρακτηρισμούς, ανακρίβειες, ειρωνική διάθεση και απειλητικές εκφράσεις, κάτι που δεν μπορεί να συνεχίζει να γίνεται ανεκτό εκ μέρους μας.

Πρωτεργάτης!

Για την ιστορία, ο Κοσμάς Βούλγαρης ήταν από τους πρωτεργάτες στην Ήπειρο  της στήριξης της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την αρχηγία.

Είχε οριστεί στη συνέχεια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  τομεάρχης του κόμματος  στην Πρέβεζα, όπου στη θητεία του δημιουργήθηκαν τριβές και προβλήματα.

Ήταν ο άνθρωπος,  που μεταξύ άλλων,  είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει σαν ομιλητή τον Β. Γιόγιακα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τοπικά στελέχη τα οποία αρνήθηκαν να παραστούν στην εκδήλωση με «ομιλητή έναν υπόδικο», όπως ανέφεραν  χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Πρόσφατα,  παύτηκε από τη ΝΔ  από τη θέση του τομεάρχη Πρέβεζας και αντικαταστάθηκε από τον γιαννιώτη  δικηγόρο Γιάννη Κιτσάτη.

Φαίνεται  ότι στο Μοσχάτο είχαν πάρει από νωρίς τα μηνύματα… με δεδομένο ότι ο Δήμαρχος Στάθης Γιανούλης είναι προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.