Ο Αλέκος με  τα διαμάντια…

Την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου έγινε στα Γιάννενα η ανοικτή εκδήλωση της «Δημοκρατικής Ευθύνης», της πολιτικής κίνησης ή πολιτικού φορέα (διαλέγετε και παίρνετε…)  του Αλέκου Παπαδόπουλου.

Είναι τόση η κινητικότητα στον χώρο της κεντροαριστεράς που μία εβδομάδα ακριβώς αργότερα, την επόμενη Κυριακή,  αντίστοιχη εκδήλωση  οργάνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη δική του πολιτική κίνηση «Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση».

 Όταν εσύ ήσουν εκεί;

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» θα κάνει το ιδρυτικό της Συνέδριο στις 1-2 Απριλίου στην Αθήνα.

Ο Αλέκος, που δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική από το 2009,  ανέφερε στην εκδήλωση ότι  διατηρεί το δικαίωμα να λέει δημόσια τη γνώμη του και να στηρίζει με πάθος τη  συγκεκριμένη πολιτική κίνηση ως «τον μοναδικό πολιτικά υγιή φορέα, που αποτελείται από διαμάντια της νεότερης γενιάς και ανθρώπων όλων των ηλικιών, καθαρών και επιτυχημένων, αγνώστων στο πανελλήνιο αλλά πολύ γνωστών στις τοπικές κοινωνίες, με τους οποίους μόνο η χώρα μπορεί να πάει μπροστά»!!!

Καλά η ΝΔ και οι υπόλοιποι… Το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο χρόνια θήτευσες πρωτοκλασάτο στέλεχος κ. Παπαδόπουλε, δεν είναι υγιής φορέας; Δεν έχει καθαρούς και ακέραιους  ανθρώπους;

Ή είχε, όταν εσύ ήσουν εκεί και τώρα δεν έχει;

Έλαμψαν με την απουσία τους

Πάντως, τα τοπικά ιστορικά   στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλαμψαν με την απουσία τους. Ήταν εκεί  μόνο  ο πρώην νομάρχης Ηλίας Λιάκος και η Δήμαρχος Σταυρούλα, η οποία πήρε  το λόγο και έκανε παρέμβαση χαιρετίζοντας την κίνηση!

Εντελώς αντίθετα, στην εκδήλωση του Βενιζέλου έδωσαν το παρόν στελέχη όπως  οι πρώην Δήμαρχοι  Γιώργος Κάτσινος και  Γιάννης Τζάνης, οι Σπυροπουλαίοι από την Παραμυθιά  κλπ.