Υπάρχει μια περίεργη ομερτά τους τελευταίους μήνες γύρω από την περίπτωση του… εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα,  ο οποίος έχει… 600 δισεκατομμύρια και μ’ αυτά θα σώσει την Ελλάδα. Υπό όρους βεβαίως θα βάλει τα λεφτά του ο άνθρωπος διότι εντάξει, είναι πατριώτης, αλλά να μην έχει και κάποιες απολαβές;

Ηθικού περιεχομένου προφανώς οι απολαβές, που αν τις διαβάσει κανείς στο καταστατικό της «Ελλήνων Έγερσις» θα βάλει τα γέλια.

Όλοι στην κοσμάρα τους

Ο Σώρρας έχει χαρακτηριστεί απατεώνας, οι αμερικανικές οικονομικές αρχές έχουν πει επίσημα ότι όχι 600 δισ. ευρώ, δηλαδή δύο φορές το ελληνικό χρέος, δεν υπάρχουν αλλά ούτε 600 ευρώ για τα βασικά.

 Έχουν προειδοποιήσει ότι ο άνθρωπος είναι είτε γραφικός είτε επικίνδυνος, αλλά στην Ελλάδα όλοι είναι στην κοσμάρα τους.

Το όνομά του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα επειδή ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του δολοφόνησε μέλος και χρηματοδότρια του κινήματος.

 Μια περίεργη εμπλοκή του Σώρρα με την υπόθεση και πολλές σοβαρές υπόνοιες για τα αίτια της δολοφονίας έχουν προκαλέσει  ερωτήματα και ξαναφέρνουν στο προσκήνιο την απάτη.

Γραφεία σε όλη την Ελλάδα

Το πολιτικό σύστημα, όμως,  έχει καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η απειλή του Σώρρα ή νομίζει ότι πρόκειται για έναν ακόμη γραφικό που θα εξαφανιστεί;

Το κίνημά του με σύνθημα την αποπληρωμή των χρεών στην εφορία, τις τράπεζες ή όπου αλλού με λεφτά από τα 600 δισ. διεκδικεί την είσοδο στη Βουλή.

 Οι πληροφορίες  μας λένε ότι η βλακεία στην Ελλάδα είναι αήττητη κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Σώρρας έχει ανοίξει πάνω από 250 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και στη Θεσπρωτία.

Πραγματοποίησε το προηγούμενο καλοκαίρι μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στα Γιάννενα, ενώ λέγεται ότι διαθέτει πάνω από 90 χιλιάδες μέλη  και  ότι πάρα πολλοί από τους «πιστούς» του δίνουν 60 ευρώ για να παίρνουν τις… ειδικές αιτήσεις, τις οποίες στέλνουν στις εφορίες και πληροφορούν τους εφόρους «να εισπράξετε αυτά που σας χρωστάμε από τα λεφτά  του Σώρρα».

Ο  ντόπιος διαφημιστής του

Ειδικά εδώ στην Ήπειρο, ο  δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας (είναι προφανείς οι λόγοι…) με στημένη  συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό του  ART TV, επιχείρησε  με τον  γνωστό λαϊκίστικο και  παραπλανητικό του  τρόπο να παρουσιάσει ως αλήθεια τους γελοίους ισχυρισμούς του Σώρρα και να τον διαφημίσει,  ρίχνοντας νερό στον μύλο  της απάτης που έχει στηθεί….

 Θαυμάστε ένα απόσπασμα από τα λεγόμενά του στη συγκεκριμένη συνέντευξη, τα οποία  είναι αναρτημένα στην   ιστοσελίδα του Αρτέμη Σώρρα!!!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (Βαγγέλης Μάστορας): «Αφού τα χαρτιά τα έχω δει όλα… νάτα… Στουρνάρας, ΔΟΥ, προϊστάμενος της Γ’ ΔΟΥ, Τράπεζα Ανατολής, Κοινοβουλευτικού Ελέγχου…. Μα αφού σας επιβεβαιώνω εγώ!…

 Αφήστε να τα κάνω πιο εκλαϊκευμένα κύριες Σώρρα,  επιτρέψατέ μου, αν δεν τα είχα τα στοιχεία θα σας αμφισβητούσα. Τα έχω όμως τα στοιχεία και δεν μπορώ να σας αμφισβητήσω!

Εάν υπάρχει κάτι άλλο ας έρθουν οι αρμόδιοι… Δεν νομιμοποιούμαι ηθικά και δεοντολογικά να σας αμφισβητήσω, τα έχω μπροστά μου. Εδώ συμβαίνει το εξής σχιζοφρενικό… απολύτως σχιζοφρενικό… σου λέει ότι σου καταλογίζει φόρο να πληρώσεις ως φορολογούμενος πολίτης, για μετοχές που σου ανήκουν και ο φόρος που αναλογεί αντιστοιχεί σε 27 δις ευρώ… Εδώ το ελληνικό Δημόσιο καταλογίζει στον Σώρρα φόρο 27 δις… που ο φόρος αυτός…. Αυτά…. Δεν έχουμε χρόνο κλπ, υπάρχουν όμως σε έγγραφα.

 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ; ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!».

Από την ιστοσελίδα του Αρτέμη Σώρρα alfeiospotamos.gr (21.11.2015)

Το πολιτικό «νερό του Καματερού»

Έχει  άραγε αναρωτηθεί κανείς πώς πληρώνονται τόσα γραφεία όταν ούτε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέτοια οργάνωση;

 Και επίσης,  δεν βάζει σε σκέψεις κανέναν από το πολιτικό σύστημα ότι ο Σώρρας μπορεί να μπει στη Βουλή; Ή νομίζουν ότι αυτό είναι απίθανο;

Το ίδιο δεν έλεγαν για τον Καρατζαφέρη, τον πονεμένο Καμμένο ή τον μπάρμπα Βασίλη Λεβέντη;  Τελικά κοιμόμαστε όλοι τον ύπνο του δικαίου;

Είμαστε τόσο ηλίθιος λαός που δεν μαθαίνουμε από τα παθήματά μας; Θέλουμε το… πολιτικό «νερό του Καματερού» που θα μας σώσει από τον «καρκίνο» των χρεών;

 Πρέπει να αποδεχθούμε ότι αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ και ότι η πατρίδα μας θα συνεχίσει να εξευτελίζεται;