Η επιτομή του ελληνικού μπάσκετ ήταν οι φετινοί τελικοί σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου που μίλησε στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά:

«Αυτό που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχουν λόγια. Καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να έχει το μπάσκετ από αυτούς τους αγώνες. Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτών των παιχνιδιών.

Για μένα ο Βασίλης είναι πολύ ψηλά, σήμερα είδαμε για άλλη μια φορά δύο τεράστιους αθλητές. Αυτή οι τελικοί ήταν η επιτομή του ελληνικού μπάσκετ.

Τα λόγια είναι περιττά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Για εμάς ήταν ευλογία να βρισκόμαστε στο παρκέ όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω και η νέα γενιά να είμαστε άξιοι της καριέρας τους. Δεν μιλάω μόνο για τους δύο, αλλά για τους Παπαλουκά, Ζήση, Φώτση, Τσαρτσαρή κτλ.

Η αθλητική άμιλλά και η αλληλεγγύη μέσα στις γραμμές υπήρχε πάντα. Υπήρχαν άλλοι παράγοντες που τραβούσαν τα φλας. Ο κόσμος άλλαξε πλέον και σέβεται το άθλημα και τον ιδρώτα  των αθλητών. Δεν λέω πως έγινε το τέλειο. Δεν είδαμε να πετάγονται πράγματα μέσα στα γήπεδα, μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν, αλλά ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα που ο καθένας θα απολάμβανε. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή».


συντακτική πίστωση