Στη μεγαλύτερη  παρωδία εξελίσσεται η  πολυδιαφημισμένη από τον Μάριο Κάτση λειτουργία του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας. Παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες, τις επισκέψεις, τις φωτογραφίες, τα δελτία τύπου και τις κατηγορίες στους προηγούμενους, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμπληρώνουν σε λίγο τρία χρόνια στην εξουσία και το ΤΕΠ δεν έχει ακόμη λειτουργήσει.

Τον Ιανουάριο του 2015, όταν το παρέλαβαν,  είχε ολοκληρωθεί κτιριακά  και οι διαγωνισμοί για τον εξοπλισμό του ήταν σε εξέλιξη.

Ξεσήκωσαν τον κόσμο και αποφάσισαν από Νοσοκομείο να το μετατρέψουν σε Κέντρο Υγείας,   στο οποίο έχουν βάλει συντονιστή οδοντίατρο (!).

Παρόλα αυτά,  ακόμη δεν έχουν καταφέρει, ούτε το ΤΕΠ να λειτουργήσουν, ούτε να ενώσουν τη Μονάδα του ΠΕΔΥ με το Κέντρο Υγείας!

Φεύγουν οι γιατροί

Εντωμεταξύ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών τρέχει πάνω- κάτω στην Αθήνα  για να του εγκρίνουν  νέες θέσεις γιατρών.

Με  νόμο του  Πολάκη, οκτώ γιατροί με κρίσιμες ειδικότητες έχουν ήδη κάνει αίτηση και πρόκειται να φύγουν από το Νοσοκομείο για άλλες πόλεις.

Ότι  με κόπο  φτιάχτηκε τα προηγούμενα χρόνια, να είναι δηλαδή στελεχωμένο με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, το γκρεμίζουν για να πάρουν τις ψήφους των γιατρών.

Τις ψήφους όμως των  θεσπρωτών τις βλέπουν που θα πάνε;