Σπύρος Παππάς

(Δήμαρχος Φιλιατών)

ΒΑΘΜΟΣ: 9

Γιατί  μετά  από τη μετρημένη και αποστομωτική  απάντησή του  στους αλβανούς εθνικιστές για τη «σκλαβωμένη Τσαμουριά», οι μετοχές του έχουν ανέβει. Εμείς το έχουμε γράψει ότι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης πρέπει να  παίρνουν πρωτοβουλίες απέναντι στην αλβανική προκλητικότητα.

 

 Μηνάς Παππάς

(Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο ΔΣ Φιλιατών)

ΒΑΘΜΟΣ: 8

Γιατί μετά από πολύ καιρό αφωνίας,  επιτέλους μίλησε και η αντιπολίτευση του Δήμου Φιλιατών. Με την  ανακοίνωσή  της, η «Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Φιλιατών» έδειξε ότι υπάρχει και εκπροσωπεί αυτούς που την ψήφισαν. Καμία εξουσία (πολιτική ή αυτοδιοικητική) δεν μπορεί  να λειτουργήσει αποτελεσματικά για τους πολίτες, αν δεν υπάρχει ο έλεγχος και η αντίθετη φωνή.

 

  Δημήτρης Πάκος

(Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας)

 

ΒΑΘΜΟΣ: 8

 

Ο νέος Αντιδήμαρχος, με καταγωγή από την  Πέρδικα και αρμοδιότητα την κοινωνική πρόνοια,   μας εκπλήσσει με την ενεργητικότητα  και τη σοβαρότητά του. Πετυχημένη επιλογή.  Καλή συνέχεια… και προσοχή στις παρέες σου!

 

 

 

Σταυρούλα Μπραίμη

(Δήμαρχος Σουλίου)

ΒΑΘΜΟΣ :4

Γιατί η  αλαζονεία δεν είναι καλός οδηγός. Διέκοψε μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να μιλήσει δύο φορές στις εορτές Σουλίου! Όσον αφορά την κατάσταση στο Σούλι, δεν είναι η ίδια άμοιρη ευθυνών…

 

Μάριος Κάτσης

(Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ)

ΒΑΘΜΟΣ: 3

Καλά  ο άλλος,  αυτή τη δουλειά κάνει… Περιμένει τα παιδάκια από τα σχολεία της Θεσπρωτίας στη Βουλή για να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες και να στείλει δελτία  τύπου. Εσύ, που υποτίθεται δεν είσαι σαν  αυτόν, τα ίδια κάνεις; Αυτή είναι η αποστολή των βουλευτών; Να κάνουν τους ξεναγούς; Έλεος!!!

 

Θωμάς Πιτούλης

(Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας )

ΒΑΘΜΟΣ: 1

 

Γιατί άρχισε πάλι  τις «φτηνιάρικες» διαρροές. Έχει βάλει το δημοσιογράφο (;) Βαγγέλη Μάστορα να αφήνει υπονοούμενα  ότι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής… Πέρα από το ζήτημα του ασυμβίβαστου που υπάρχει, καλοδεχούμενος!!! Ας τον δούμε επιτέλους, μετά από πολλά- πολλά χρόνια υποψήφιο με σταυρό… Επιτέλους!