Σταύρος Καλογιάννης

(πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων)

ΒΑΘΜΟΣ :9

 

Για τη συνεισφορά  του, από τα πρώτα στάδια μέχρι το τέλος, στην ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού. Επιπλέον, ήταν ο μόνος πολιτικός στην Ήπειρο που έδωσε αποστομωτική απάντηση στη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο.

 

 

 

Αντώνης Μπέζας

(πρώην υπουργός και βουλευτής Θεσπρωτίας)

ΒΑΘΜΟΣ: 9

Γιατί η πρωτοβουλία του για τη δημιουργία Συλλόγου Απογόνων Θυμάτων των Τσάμηδων  έχει εθνικό χαρακτήρα και η ανταπόκριση ήταν θετική και    ξεπέρασε τα όρια της Ηπείρου.

 

 

 

 

Αλέξης Τσέκας

(Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μουργκάνας)

ΒΑΘΜΟΣ: 5

Γιατί περιμέναμε περισσότερα και είδαμε λιγότερα… Και κυρίως διαπιστώσαμε τέτοια «ψευτοκουλτουριάρικη έπαρση» στο τελευταίο δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας, που θα  αναφωνήσουμε  και εμείς όπως το ηλικιωμένο ζευγάρι στη Χαραυγή: «Δεν είχε είδουμε τέτοιο έργο πάλε»…

 

 

 

 

 

Αλέκα Κοτσώνη

(Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσας)

ΒΑΘΜΟΣ: 2

Για τη μεγάλη της ευσέβεια και τα χριστιανικά της ιδεώδη! Θυμήθηκε τώρα μετά από τόσα χρόνια  να πάει  στην ονομαστική γιορτή του Δεσπότη, για να του ευχηθεί και να του δώσει  και δώρο. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»…

 

 

 

 

 

Αλικβιάδης Λάμπρου

(Πρόεδρος ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας  ΝΔ)

ΒΑΘΜΟΣ :0

Για τα πασχαλινά πυροτεχνήματα που έριξε στα εγκαίνια του μαγαζιού του PLAY ΟΠΑΠ (για την ακρίβεια μέλους της οικογένειάς του), στην Παραμυθιά. Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια  αποτελούν   σημαντική επένδυση για τον τόπο μας και  δημιουργούν  θέσεις εργασίας προωθώντας το υγιές κέρδος! Δικαίως ο άνθρωπος το διασκέδασε… και μας διασκέδασε με τα καμώματά του!

 

 

 

 Βαγγέλης Μάστορας

(Εκδότης εφημερίδας «Θεσπρωτών Διαβούλευση»)

ΒΑΘΜΟΣ :0

 

Γιατί   είχε το θράσος να κατηγορήσει  τη  Realnews ότι γράφει ψέματα και   δεν είναι έγκριτη εφημερίδα. Ποιος; Αυτός που έχει καταδικασθεί  για συκοφαντική δυσφήμηση,  έχει υποχρεωθεί  πολλές φορές από τα Δικαστήρια να ανακαλέσει προηγούμενα δημοσιεύματά του και το έχει κάνει δηλώνοντας ότι έγραφε ανακρίβειες και ψέματα!!!