Δονάτος Μαρτίνης

(Πρόεδρος Δημοτικού  Συμβουλίου Ηγουμενίτσας)

ΒΑΘΜΟΣ: 9

Γιατί  στα 2,5 χρόνια της παρουσίας του σαν Πρόεδρος του ΔΣ Ηγουμενίτσας έχει δείξει σοβαρότητα, μετριοπάθεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό επιβραβεύτηκε με την πανηγυρική επανεκλογή του και την προτίμηση όλων των συναδέλφων του.

 

 

 

Νίκος Γκαμπρέλας

(Μέλος ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ΝΔ)

ΒΑΘΜΟΣ: 8

Γιατί σαν θεματικός τομεάρχης στη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας,  αποτελεί μια  φωνή σοβαρότητας που λέει  με επιχειρήματα τα αυτονόητα. Δεν μπορεί  μέσα σ’  ένα τέτοιο κομματικό  όργανο να συνεχίζουν κάποιοι να αμφισβητούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα χρόνο μετά την εκλογή του, και ο Νίκος τους το είπε!

 

Ανδρέας Μπολότσης

(Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σουλίου ΝΔ)

ΒΑΘΜΟΣ :8

Γιατί  φέτος πρέπει να είναι η τυχερή του χρονιά. Κέρδισε  το φλουρί στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου αλλά και βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο η επιχείρηση  που διατηρεί εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στην Παραμυθιά. Και σ’ ανώτερα!

 

 

 Αλέκος Παπαδόπουλος

(πρώην Υπουργός)

ΒΑΘΜΟΣ: 5

Γιατί  αμαυρώνεται η υστεροφημία του, όταν πηγαίνει και δίνει συνέντευξη στον εκδότη, δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή (;) Βαγγέλη Μάστορα. Εκεί «κατάντησες»  ρε Αλέκο να πάς, δεν υπήρχαν σοβαροί άνθρωποι να πεις τον πόνο σου; Αλλά βέβαια, εσύ μας τον φόρτωσες για Δήμαρχο!

 

 Αλέκα Κοτσώνη

(Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσας)

ΒΑΘΜΟΣ: 0

 

Για άλλη μια φορά τα έκανε μαντάρα… Την αποδοκίμασαν για τη συμπεριφορά της  όλοι οι συνάδελφοι της. Αυτοπροτάθηκε για πρόεδρος του ΔΣ και βρήκε μέσα στην κάλπη μόνο την ψήφο της… Το ωραίο είναι ότι παρότρυνε και άλλους, σε άλλα ΔΣ, να κάνουν το ίδιο μ’ αυτήν!!!

 

 

 

Αλκιβιάδης Λάμπρου

(Πρόεδρος ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας της ΝΔ)

ΒΑΘΜΟΣ: 0

Γιατί για ακόμη μια  φορά απέδειξε ότι  δημιουργεί  εσωστρέφεια,  δεν συμπεριφέρεται ενωτικά και λειτουργεί κυκλοθυμικά. Ότι χειρότερο δηλαδή για τη θέση που έχει «αρπάξει», χωρίς κάλπη και έπειτα από καταγγελίες για νοθεία (για να μην ξεχνιόμαστε!).