ΤΕΠ συνέχεια…

 

Μετά την αρχική της ανακοίνωση και μετά την αντίστοιχη της ΝΟΔΕ, με  νέα ανακοίνωση – καταπέλτη η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην Ηγουμενίτσα απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση, που είχε…  απαντήσει στην αρχική της ανακοίνωση.

 

«Εσένα προσωπικά σαν νέο σου δώσαμε πίστωση χρόνου, όμως πλέον τα ψέματα τελείωσαν χωρίς καμία προσφορά στον τόπο μας»,  αναφέρει η Τοπική Οργάνωση   χαρακτηριστικά.

 

Το θετικό είναι ότι μετά από  λήθαργο ετών,  η κομματική μηχανή της ΝΔ στη Θεσπρωτία  εγκαταλείπει τις πρακτικές Γιόγιακα (με όλους καλά αγαπημένοι και ενωμένοι…) και αρχίζει  να παρεμβαίνει στα τοπικά γεγονότα ασκώντας επιτέλους… αντιπολίτευση.

 

Η  απάντηση  της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση  της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Ηγουμενίτσας, που υπογράφει ο Πρόεδρός της Χρήστος Δήμου, έχει ως ακολούθως:

 

«Διαβάζοντας το κείμενο του βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, σε απάντηση της δικής μας ανακοίνωσης για τα εγκαίνια του δήθεν ΤΕΠ Ηγουμενίτσας,  αναρωτιόμαστε  γιατί λέει τα ίδια αντιγράφοντας τον Πολάκη,  δηλαδή ότι «δεν είχαμε κορδέλα και  δεν βρίσκαμε ψαλίδι».

 

Ας γνωρίζει λοιπόν ότι, πρώτον, ο Πολάκης είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν  και καλά θα κάνει να μην του μοιάσει και δεύτερον, ότι  είναι χαρά μας εμείς να δημιουργούμε έργα και εσείς να κόβετε  κορδέλες,  γιατί μόνο   αυτό μπορείτε να κάνετε.

 

Όσο για το ψαλίδι,  κρατήστε το για ενθύμιο διότι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε άλλη φορά…

 

Συντάκτης της ανακοίνωσής μας είμαστε    προφανώς  εμείς, η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ. Μας κάνει όμως εντύπωση  το μεγάλο σου  ενδιαφέρον  για τη ΝΟΔΕ.  Φαίνεται βλέπεις μακριά,  στην κατάρρευσή σας και την άνοδο της Ν.Δ στην εξουσία…

 

Σε πληροφορούμε λοιπόν ότι ως Νέα Δημοκρατία  είμαστε ένα ανοιχτό κόμμα προς όλη την κοινωνία.

 

Μπορείς  επομένως  να μας  κάνεις μια αίτηση εγγραφής, εμείς θα την κάνουμε  αποδεκτή και  θα την μεταβιβάσουμε  στον Πρόεδρο, όπως προβλέπεται,  και αν εγκριθεί είσαι καλοδεχούμενος…

 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και του περιφερειάρχη Ηπείρου, στις οποίες αναφέρεσαι,  ούτε τις είδαμε ούτε τις ακούσαμε, γιατί εμείς δεν συμμετείχαμε στη φιέστα που κάνατε.

 

Εσείς  όμως στον ΣΥΡΙΖΑ,  τις ανακοινώσεις  των κομμάτων της αντιπολίτευσης, του Εργατικού Κέντρου και παλιότερα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας και  των άλλων φορέων,  τις διαβάσατε;

 

Πέρασαν σχεδόν τρεισήμισι χρόνια που κυβερνάτε, εσένα προσωπικά σαν νέο  σου δώσαμε  πίστωση χρόνου, όμως πλέον  τα ψέματα τέλειωσαν χωρίς καμία προσφορά στον τόπο μας, και  η Δημοκρατία μας δίνει το δικαίωμα να ασκούμε κριτική ειδικά στα ψέματα.

 

Σου θυμίζουμε λοιπόν ότι τη  διγλωσσία και τα ψέματα την εκφράζει το κόμμα σας, με  το σκίσιμο του μνημονίου, τα νταούλια,  το Μακεδονικό και πολλά άλλα… Όσο για τη σοβαρότητα,  για να γίνει αντιληπτή προϋποθέτει να είστε οι ίδιοι σοβαροί.

 

Τέλος  σε ότι αφορά την κατηγορία ότι εμείς ξέρουμε μόνο από καταγγελίες,   σας θυμίζουμε επίσης ότι οι  καταγγελίες είναι δικό σας έργο, αφού  έχετε στείλει τους μισούς πρώην πρωθυπουργούς και σχεδόν όλους τους πρώην υπουργούς Υγείας στον εισαγγελέα…  Γι’ αυτό, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

 

Θεωρώντας ότι έχουμε απαντήσει με το  κείμενό μας αυτό,  κλείνουμε χωρίς καμία άλλη συνέχεια  γιατί ο θεσπρωτικός λαός γνωρίζει  καλά  «πρόσωπα και πράγματα»!

 

Για τη  ΔΗΜ.Τ.Ο  Ηγουμενίτσας , Ο Πρόεδρος Χρήστος Δήμου»