Τυχαία, σε χωριστά τραπέζια και με διαφορετικές παρέες βρέθηκαν σε ψαροταβέρνα της Ηγουμενίτσας ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ανδρέας Νταής και ο πατέρας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Σπύρος Κάτσης.

Ο πρώτος,  με μεγάλη παρέα από  το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών, μέλη του ΔΣ και τα αδέλφια του,  και ο δεύτερος με δυο φίλους κομματικά στελέχη.

Όχι μόνο δε χαιρετήθηκαν αλλά ούτε κοιτάχθηκαν καν μεταξύ τους, σαν να ήταν ξένοι στον ίδιο χώρο.

Ο Σπύρος, μάλιστα, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εμείς με τα μικρά ψαράκια και τα μικρά μαχαίρια… και από εκεί με τα μεγάλα ψάρια και τα μεγάλα μαχαίρια».

Τι συμβαίνει άραγε στα ενδότερα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ;

Εννοεί κάτι ο «ποιητής» για τον Ανδρέα  Νταή;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Να σας ενημερώσουμε  επίσης  ότι σε γνωστή καφετέρια της Ηγουμενίτσας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης,  σε θέα των θαμώνων, ενημέρωνε τον  Σπύρο Κάτση  για τα προβλήματα και την επισκευή που χρειάζεται το ακτινολογικό μηχάνημα του Νοσοκομείου και ζητούσε τη συνδρομή του για την προκήρυξη νέων γιατρών, στη θέση αυτών που φεύγουν με την απαράδεκτη ρύθμιση Πολάκη.

Είναι γνωστό  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το δόγμα του  παλιού ΠΑΣΟΚ «ο λαός στην εξουσία», παίρνει  πολλές φορές αποφάσεις  στις  καφετέριες με συνοδεία φραπέ.

Εδώ όμως έχουμε ένα βήμα παραπάνω, αφού ο πατέρας του βουλευτή  ασκεί   χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου στο νομό!

Όλα μπορούν να  συμβούν με την «πρώτη φορά Αριστερά»!