Αφιερωμένο εξαιρετικά!

Δεν είμαστε ούτε παναθηναϊκοί, ούτε οποιαδήποτε από τις άλλες γνωστές ομάδες. Στηρίζουμε σταθερά τις ομάδες του τοπικού ηπειρωτικού ποδοσφαίρου. Αυτά σαν εισαγωγή, για να μην υπάρχει παρεξήγηση….

Θα θυμάστε προφανώς τον επεισοδιακό δεύτερο τελικό μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού που έγινε στις 22 Μαΐου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από συγκεκριμένες αποφάσεις των διαιτητών. Ο Παναθηναϊκός, την επόμενη ημέρα, αντέδρασε σκληρά κατά της διαιτησίας με την παρακάτω ανακοίνωση. Προσέξτε όμως τι λέει και κάντε τον παραλληλισμό με όλα αυτά που συνέβησαν τοπικά, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Δεν θα κάνουμε ένσταση

«Γίναμε μάρτυρες ενός διαιτητικού «εγκλήματος» που αλλοιώνει το αποτέλεσμα παραβιάζοντας τους κανονισμούς, ενός «εγκλήματος» που δυστυχώς ο σύλλογος μας έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει διαχρονικά σε πολλά τμήματα του… Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε μάθει να πρεσβεύουμε εδώ και δεκαετίες τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου συλλόγου μας. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα εξής: Μας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουμε ένσταση και να κυνηγήσουμε στα χαρτιά τη δικαίωση μας, καθώς η παράβαση είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Ενημερώνουμε τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους όμως, πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια ενέργεια (ένσταση) που είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα το πάρουμε ΠΟΤΕ!».

Θα κερδίσουμε στο γήπεδο

«Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο και εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα πάμε να κερδίσουμε όπως έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές. Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας».

Καρέκλες για τα συμφέροντα

Αφιερώνουμε λοιπόν αυτή την «λεβέντικη» ανακοίνωση στον Αλκιβιάδη Λάμπρου! Για να μάθει πως κερδίζονται οι αγώνες… Μέσα στο γήπεδο και όχι με ενστάσεις, με νοθείες, τραμπουκισμούς και αναθέσεις έργων… για να «εξαγοραστούν» συνειδήσεις. Ας άφηνε να γίνουν εκλογές για να κερδίσει τον Πορφύρη και ας δήλωνε, όπως δήλωσε ο Παναθηναϊκός: «Μπορώ να κερδίσω τον αγώνα στα χαρτιά, αλλά εγώ θα τον κερδίσω στο γήπεδο». Για να το πεις όμως αυτό πρέπει να έχεις ψυχή, ιδεολογία και να μην κυνηγάς τις καρέκλες για να προωθείς τα συμφέροντά σου!

Προχωρημένη αντίληψη…

Εκτός όμως από τις απειλές διαγραφών, ο άνθρωπος έχει πολύ προχωρημένη αντίληψη για την ενότητα και τη δημοκρατία! Ανακοίνωσε, με ύφος δέκα καρδιναλίων, ότι όσοι δικοί του δεν εκλέχτηκαν στις εσωκομματικές εκλογές, θα αναλάβουν αρμοδιότητες μέσα στην κομματική οργάνωση (υπεύθυνος τύπου, οργάνωσης, συνδικαλισμού κλπ)… Μετά από αυτό, ο γνωστός Τσόδουλος άρχισε από τη χαρά του να χορεύει ζειμπέκικο!

Γιατί έκαναν εκλογές;

Εμείς λοιπόν ρωτάμε: Τι τις ήθελαν τις εκλογές; Αν είναι να μπουν στη ΝΟΔΕ αυτοί που αποδοκιμάστηκαν από τα μέλη του κόμματος, γιατί τότε κατέβασαν τον κόσμο και τον ταλαιπώρησαν να ψηφίσει; Δεν διόριζε κατευθείαν τη ΝΟΔΕ ο Λάμπρου; Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό πήγε από την αρχή να κάνει με στημένα ψηφοδέλτια, αλλά δεν του βγήκε. Και επιπλέον, τι είδους ενότητα προωθείς στο κόμμα όταν δεν προσπαθείς να έχεις μια ισορροπημένη συμμετοχή στο τοπικό κομματικό όργανο, όλων των τάσεων και των ομάδων που υπάρχουν;