Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παντελής Χαραλάμπους, υπάλληλος του Οικοτροφείου Φιλιατών, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 21 «αγοραστές-χρήστες» που προμηθεύονταν κοκαΐνη και χασίς από τον 51χρονο σεσημασμένο ναρκοβαρώνο, που συνελήφθη στο Καναλάκι από την Ασφάλεια Πρέβεζας και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα.
Θα μας πείτε γιατί το αναφέρουμε, αφού έχει ήδη γραφεί στον τοπικό τύπο;

Πολιτική υποκρισία
Γιατί πρώτον, ο Χαραλάμπους ήταν πολιτευτής των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία στις εκλογές του 2012 και βασικός συνεργάτης ανθρώπων που σήμερα φιγουράρουν σαν τοπικά στελέχη της ΝΔ.
Μαζί πήγαιναν σε περιοδείες (πχ στην Πέρδικα) και μαζί έκαναν τηλέφωνα σε ψηφοφόρους βρίζοντας το Σαμαρά και τη ΝΔ.
Διαβάστε, τι έλεγε όταν ζητούσε την ψήφο του λαού, για να διαπιστώσετε το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας:
« Η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην ίδια τους τη πόλη. Τα σύνορά μας είναι ανυπεράσπιστα και πρέπει να προτάξουμε τα στήθη μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ζητώ την ψήφο του Θεσπρωτικού Λαού για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

Είναι ακόμη;
Δεύτερον, ο κύριος αυτός είναι κοινωνικός λειτουργός σ’ ένα Ίδρυμα που φιλοξενεί παιδιά.
Επειδή το μέλλον των παιδιών δεν μπορεί να ταυτίζεται με το δικό του παρόν και παρελθόν, ρωτάμε, είναι ακόμη υπάλληλος του Οικοτροφείου και σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας;
Ο τρίτος λόγος είναι γιατί ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ και κολλητός του «ακομβίωτου στρατηγού» Πάνου Καμένου, είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Φιλιατών.
Επειδή με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουμε δει τα πάντα, ρωτάμε επίσης:
Εξακολουθεί να είναι στο ΔΣ του Νοσοκομείου ή όχι;