Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ στη Θεσπρωτία μετά την προσφυγή που κατατέθηκε εναντίον του στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για έκπτωση από τη βουλευτική  έδρα.

Από τη μια δηλώνει παντού ότι  δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν ανησυχεί και από την άλλη εκστομίζει απειλές του τύπου «τώρα θα δουν ποιος είναι ο Γιόγιακας» και «από δω και πέρα θα τους κάνω κακό».

Η εποχή  όμως, που «έπαιζε» όπως ήθελε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τελείωσε.

Τώρα υπάρχει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που γράφει την αλήθεια.

Και όλοι στη Θεσπρωτία θα μάθουν ότι  την ώρα που ο κόσμος πεινάει… αυτός εισπράττει μισθό και από  τη Βουλή και από τον  ΕΟΠΥΥ, δηλαδή  δύο μισθούς από το Δημόσιο!!!

Εάν  για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους αναστέλλεται ο μισθός όταν εκλέγονται βουλευτές, ποια διάταξη νόμου ανατρέπει αυτό τον γενικό κανόνα για τον  Γιόγιακα;

Υπάρχουν  δύο κατηγοριών πολίτες και ο  Γιόγιακας ανήκει στην κατηγορία των πολιτών  που μπορούν να πληρώνονται απ’ όλες τις μεριές;

Όσον αφορά για τις απειλές του… σιγά την «καλτσοδέτα»…

 Έχουμε  ξεφύγει τελείως!

«Θα δικαιωθώ από το Δικαστήριο, όπως ο Καραμανλής δικαιώθηκε στην υπόθεση του Βατοπεδίου»,  δήλωσε επίσης  ο Γιόγιακας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων, με αφορμή τη συγκεκριμένη  προσφυγή.

Ίδιο, δηλαδή, πολιτικό μέγεθος ο Καραμανλής με τον Γιόγιακα;

Ίδιο πολιτικό βάρος η υπόθεση του Βατοπεδίου που έριξε μια κυβέρνηση και συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τις κουτοπονηριές του Γιόγιακα να πληρώνεται από παντού;

Φαίνεται πως λόγω της κρίσης, έχουμε  ξεφύγει τελείως…

Νομίζει ότι τα ξεχάσαμε;

Μίλησε επίσης για χτυπήματα, που  κάνουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, κάτω από τη μέση.

Ο Θωμάς Δήμας που κατέθεσε την προσφυγή,  δεν πολιτεύεται και δεν είναι πολιτικός του αντίπαλος

Έπειτα, η αναζήτηση της νομιμότητας μέσω της Δικαιοσύνης είναι χτύπημα κάτω από τη μέση;

Χτυπήματα  κάτω από τη μέση  ήταν αυτά που έκανε ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια,  όταν  σαν νομάρχης  έριχνε συστηματικά τις ευθύνες σε άλλους και φερόταν διπρόσωπα όπως στην περίπτωση του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου ή του φυσικού αερίου στην Πέρδικα.

Νομίζει ότι τα ξεχάσαμε;