Τα σενάρια  περί συνεργασιών και χρίσματος

αφορμή την από κοινού εκδήλωση των περιφερειακών παρατάξεως  «Ήπειρος της Ανατροπής» και  «Συμμαχία Ηπειρωτών»

υποψηφίων δεν ανήκουν ούτε στη «σφαίρα» της απλής αναλογικής ούτε της κοινής λογικής» με

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής βάζει STOP και ξεκαθαρίζει για την εκδήλωση για τον «Κλεισθένη Ι» και την απλή αναλογική, που διοργανώνεται από κοινού από τις περιφερειακές παρατάξεις  «Ήπειρος της Ανατροπής» (Κ. Μπασιούκας) και «Συμμαχία Ηπειρωτών» (Γ. Ζάψας) στις 11 Ιουνίου στις 19.00 στο Du Lac: «Είναι ουτοπικό να βρεθούν κοινά σημεία με ανθρώπους που πολιτεύτηκαν με αυταπάτες τα τελευταία χρόνια» αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφερειακή του παράταξη «Ήπειρος της Ανατροπής».
Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση της Ν.Ε. Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής:…
«ÎŸ πολιτικός κόσμος οφείλει, να αφουγκράζεται συνεχεία τον «σφυγμό» της κοινωνίας. Από το δημόσιο διάλογο και τη διαβούλευση μπορούν να προκύψουν συνθέσεις, συγκλίσεις για τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.
Οι συναινέσεις αποτελούν το θεμέλιο λίθο για να οικοδομηθεί μια Ελλάδα ισχυρή, με ανάπτυξη, παραγωγή, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη  και να αφήσει πίσω της τα πέτρινα χρόνια της κρίσης.
Το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει πράξη στο κοινοβούλιο τη συναίνεση και συνεργασία, προτάσσοντας όχι το κομματικό συμφέρον αλλά το καλό της χώρας.
Στην  εκδήλωση για τον «Κλεισθένη Ι» και την απλή αναλογική, στις 11 Ιουνίου στις 19.00 στο Du Lac, που διοργανώνεται από κοινού από τις περιφερειακές παρατάξεις  «Ήπειρος της Ανατροπής» και  «Συμμαχία Ηπειρωτών», το Κίνημα Αλλαγής ξεκαθαρίζει πως είναι ουτοπικό να βρεθούν κοινά σημεία με ανθρώπους που πολιτεύτηκαν με αυταπάτες τα τελευταία χρόνια.
Τα σενάρια  περί συνεργασιών και χρίσματος υποψηφίων δεν ανήκουν ούτε στη «σφαίρα» της απλής αναλογικής ούτε της κοινής λογικής.
Στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο που αφορά και την αυτοδιοίκηση, το Κίνημα Αλλαγής έχει τη δική του «ατζέντα» και μια ολοκληρωμένη πρόταση να καταθέσει».

πηγή: epirusinblogspot.com